Wij importeren Spaanse wijn en kunnen lage prijzen aanbieden gezien er geen tussenkomst is van externe partners.

De wijn komt als het ware rechtstreeks van de bodega bij jou in de zaak terecht.

Als distributeur voor Belgische drankenmerken zoeken wij steeds naar labels die garant staan voor kwaliteit, authenticiteit en continuïteit.

Daarnaast vertegenwoordigen wij buitenlandse merken die originele wijngeschenken en accessoires op de markt brengen voor de retail.

 

Ontdek - Beleef - Geniet

Kathleen.


Een 'Tablao'

is een klein tot middelgroot typisch Spaans restaurant waar er authentieke flamenco optredens zijn. Het publiek zit dicht bij het podium waardoor zij de vibraties, de energie en de emoties van de artiesten kunnen voelen. Een waar spektakel om kippenvel van te krijgen. Zowel beroemde als minder bekende artiesten treden op in de tablao's.

 

Voor drank en spijs ben je eveneens aan het juiste adres. Men serveert er traditionele Spaanse gerechten en heerlijke Spaanse wijnen.  Maar je kan er evengoed enkel en alleen naar het optreden gaan en genieten van een lekker glas wijn. 

 

flamenco en salsa in Herzele boeken artiesten

 

Flamenco is dan ook zo veel meer dan een bolletjesrok en castagnetten. Het is een levensstijl en een kunstvorm met een rijke geschiedenis dat in 2010 werd opgenomen op werelderfgoedlijst van UNESCO.

We laten er jou graag kennis meemaken en de authenticiteit van de flamenco ontdekken.

Een passionele beleving op het scherpst van de snede met ritmes die roeren en beroeren.

 

Scroll naar beneden en schrijf je in op onze nieuwsbrief zo blijf je op de hoogte.