Import Spaanse vegan wijn & bio cava - Gepersonaliseerde geschenken - Events

DO rijst Santo Tomás - Albufera

Arrocerías Antonio Tomás, een familiebedrijf opgericht in 1962 door Antonio Tomás, behoudt de waarden van kwaliteit en direct contact met boeren en klanten, bijgebracht door de oprichter, maar probeert innovatie, respect voor het milieu en marktvereisten te combineren met traditie in de productie van rijst die uitsluitend in Spanje wordt verbouwd.

Lees meer »

Kroonkurk op wijnfles?

Wijnflessen met natuurlijke wijnen worden hermetisch afgesloten met kroonkurken omdat deze - door de afwezigheid van sulfieten -  gevoeliger zijn voor oxidatie en hergisting.  Hierdoor blijven de versheid en organoleptische eigenschappen van de natuurlijke wijn veel langer behouden en zonder risico op verandering,

Lees meer »

Hoezo wijn zonder sulfiet?

Waar biologische wijn gecertificeerd is en met criteria is vastgelegd, is natuurwijn meer een filosofie. Natuurwijn heeft geen vastgelegde wettelijke kenmerken. Er is geen regelgeving die zegt waaraan natuurwijn moet voldoen.

Lees meer »

Bodega Pago de Tharsys.

De naam van de wijnmakerij, Pago de Tharsys, is een eerbetoon aan Tharsys, een groot liefhebber van wijn en de oprichter van Requena in het jaar 1531 voor Christus.

Lees meer »